Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Samlere, kjøp denne vintage Johnson Manson Matthey 100 oz sølvbarre, produsert for TD Bank av JM Canada.

Denne barren har et unikt serienummer, og disse eldre JM barrene er meget ettertraktet.

Opprinnelig etablert i 1817 av Percival Norton Johnson, en gull assayer, det var ikke før George Matthey sluttet seg til firmaet i 1851 at det ble det selskapet verden kjenner til i dag. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion-forhandlere og samlere på samme tid.

This set of bars has the serial number on the Left side of the bar indicating that it is part of the 2nd series of 100 oz produced by Johnson Matthey Canada for TD Bank. These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled.

Spesifikasjoner
4466
CA
Johnson Matthey
Pent brukt
999
TD Bank-logo, Johnson Matthey assay-logo, vekt renhet og et unikt serienummer
100.0000

VE (Vareenhet)

4466

Land

CA

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Fremside

TD Bank-logo, Johnson Matthey assay-logo, vekt renhet og et unikt serienummer

Vekt av metall (ozt)

100.0000
Tilbakemeldinger