Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
SAVE PER COIN
På lager
Beskrivelse

Dette er første utgave av den etterlengtede Lunar III serien, feiret av Perth Mint, denne utgaven for year of the mouse er vist på en 1 oz 9999 ren sølvmynt. Som det første dyret i den kinesiske stjernetegn kalenderen, karakteriserer musa som er veldig intelligent, morsom, tilpasningsdyktig, på vakt og utadvendt.

Holdt på forsiden er bildet av to mus som koser seg med en maiskoble i livlige detaljer. The background is blank, with the exception of the Chinese character for mouse, and “Mouse 2020”. The Perth Mint “P” is also included as an added security feature.

The obverse contains Jody Clark’s illustration of Queen Elizabeth II in extremely vivid detail. Bildet er innkapslet av hennes majestets tittel, opprinnelseslandet, vekten og renheten, og den pålydende verdien.

Som den tredje generasjonen i den enormt populære Lunar serien, har denne mynten en høy grad samleverdighet i sammenheng med at det er tredje utgave av musa, og er begynnelsen av den tredje generasjonen i serien som helhet. Known for their extremely high quality, any Lunar series coin is a landmark edition to any investor’s portfolio. I tillegg, med et begrenset opplag, vil kjøpet ditt garantert øke i verdi. Start året 2020 riktig ved å legge til en 1 oz Perth Mint Lunar Year of the Mouse sølvmynt i dag!

Spesifikasjoner
5883
AU
Perth Mint
Brilliant usirkulert
9999
Effigy of Queen Elizabeth II with the words "Elizabeth II Australia 1 Dollar 1 oz 999 Silver 2020"
To mus i en maisåker.
45.6
2.6
AUD 1
2020
Ian Rank Broadley (forside)
1.00

VE (Vareenhet)

5883

Land

AU

Produsent

Perth Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Effigy of Queen Elizabeth II with the words "Elizabeth II Australia 1 Dollar 1 oz 999 Silver 2020"

Preg

To mus i en maisåker.

Diameter (mm)

45.6

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.6

Lovlig betalingsmiddel

AUD 1

År

2020

Designer

Ian Rank Broadley (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.00
Tilbakemeldinger