Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Retur, Tilbakebetaling og Bytterett

Vi jobber for et mål om 100% kundetilfredsstillelse, og derfor gir vi deg muligheten til å returnere produkter som er kjøpt fra oss for tilgodelapp, refundering, eller bytte.

Hvis du ikke er tilfreds med bestillingen din, ta kontakt med vårt support team innen tre (3) virkedager etter leveranse. Vi vil gi deg et tilbud på returfrakt, og rådgi deg om pålydende markedstap. Etter din autorisasjon, vil vi utstede en returlapp, og når produktet er returnert til oss, vil vi tildele tilgodelapp, tilbakebetaling, eller bytte som avtalt.

Alle produkter på være i original innpakning og i original tilstand. Vi reserverer oss retten til å nekte returnerte produkter som ikke svarer til disse vilkårene. Betalingskostnader for den originale bestillingen er ikke refunderbare. Du er ansvarlig for betaling av returfrakt & forsikringskostnader, i tillegg til markedstap. Du godtar ansvar for tap eller skade på dine returnerte produkter hvis du velger å sende pakken gjennom en alternativ metode og/eller uten forsikring. Ikke godkjente returer kan bli nektet og returnert til avsender. Tilbakebetalinger til et kredittkort eller gjennom PayPal vil bli belastet med en 4% omlagringskostnad. Vi reserverer oss retten til å utstede en tilbakebetaling hvis passende byttevare ikke er tilgjengelig.