Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Om oss

Silver Gold Bull hovedkontor

Vi har titusener med fornøyde kunder som har tatt deres finansielle fremtid i egne hender og investert i gull og sølv. Vår forpliktelse til deg er å tilby eksepsjonell service gjennom hele din bullion kjøpsopplevelse. Tusener av personer akkurat som deg har lagt igjen gode tilbakemeldinger om vår service, produkter med høy kvalitet og oppriktig forpliktelse til å gi deg en enkel og risikofri måte å kjøpe gull og sølv. Se på våre tredjeparts vurderinger her.

Bygg din formue i gram.

Nyt Nåtids Markedsprising

Vi forstår hvordan du følger markedet og velger tidspunkt for kjøp med omhu for å få flere ounces for mindre. Når du kjøper fra oss, kjøper du med markedets reelle pris. Våre priser oppdateres hvert minutt når markedet er åpent så du vet at du får det beste tilgjengelige tilbudet. Vi får vår markedsinformasjon fra Xignite, en av de største informasjonsleverandørene i verden. Vit nøyaktig når målet ditt er nådd og ikke gå glipp av din mulighet for å vinne i markedet. Skru på Spottvarsling.

Få Dine Produkter Preget Direkte

Når du kjøper fra oss, får du et produkt som vi mottar direkte fra forskjellige pregere, raffinerier, og store leverandører, inkludert Royal Canadian Mint. Du kan stole på at fra våre hender til dine, vil ordren din ha undergått nøye revisjon og logistikk-kjeden vil sørge for autentisitet. Din forsendelse vil spores frem til døren din og kreve signatur ved ankomst.

Snakk med Erfarne Handelsfolk

Har du noen spørsmål før kaster deg ut på markedet? Vårt vennlige salgsteam og erfarne tradere er her for å hjelpe og guide deg gjennom hele prosessen.Når du handler med oss vil du få varegaranti og fnyte godene var vårt førsteklasses nettverk - det er ingen ønsker vi ikke kan oppfylle. Vi holder butikkhyllene fulle slik at din bestilling sendes raskere.

Kjøp og selg, behold eller oppbevar, over hele verden

Markeder opererer i to retninger, og det gjør vi også. Be oss om et pristilbud for bullion du ønsker å forvandle til kontanter - det er så enkelt. Enten det er geopolitisk risiko eller manglende plass, er fullt forsikret lagring av ditt gull og sølv alltid en god idé. Lær om vårt lagringsprogram. Vi legger til rette for lagring i verdens best reviderte lokasjoner, og segrererte depoter.

Vi beskytter dine data

Vi respekterer dine data. Fra vårt salgsteam til våre systemadministratorer, vi følger strenge protokoller for å sørge for at din informasjon er trygg, Din informasjon vil ikke bli solgt. Vår teknologi og prosesser er designet for å sørge for at dine data ikke kommer i andres hender. Les mer i våre retningslinjer for personvern.

Slik Bestiller du Fra Oss

Du kan bestille på nett eller ringe oss og låse prisen. Hvis investering i edle metaller er nytt for deg eller du ønsker å vite mer om vår bedrift, les vår Investor Guide.