Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Avlednings safer er en god måte å gjemme verdisakene dine hjemme eller hvor som helst hvor du vil holde tinge borte fra søkende øyne. Disse smarte skjuleobjektene er en smart påminnelse om at den beste sikkerheten er uklarhet. I motsetning til store vegg- eller gulvsafer som ofte kan være lette å finne, vil disse avlednings-safene gå i ett med alle de andre beholderne du bruker i hverdagen, og gjemmer verdisakene dine ute i det åpne.

Din AVLEDNINGS SAFE ser helt ut som et ekte glass med med Jif Peanøttsmøt fordi det ble gjenskapt fra en original beholder. Alle våre avlednings-safer er utarbeidet med en sømløs topp eller bunn som kan skrus av, for å gi tilgang til hulrommet på innsiden av beholderen.

Dette er noen av de lureste gjemmestedene tyven aldri vil finne! Hvem ville tenkt på å sjekke helt vanlige husholdnings beholdere for gjemte verdisaker? Du vil sette pris på oppmerksomheten til detaljer og de suverene dupliseringene av hverdagslige artikler... og tyver vil aldri komme til å vite hva de gikk glipp av!

Spesifikasjoner
3789
US
Brilliant usirkulert
83

VE (Vareenhet)

3789

Land

US

Tilstand

Brilliant usirkulert

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

83
Tilbakemeldinger