Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Avlednings safer er en god måte å gjemme verdisakene dine hjemme eller hvor som helst hvor du vil holde tinge borte fra søkende øyne. Disse smarte skjuleobjektene er en smart påminnelse om at den beste sikkerheten er uklarhet. I motsetning til store vegg- eller gulvsafer som ofte kan være lette å finne, vil disse avlednings-safene gå i ett med alle de andre beholderne du bruker i hverdagen, og gjemmer verdisakene dine ute i det åpne.

Din AVLEDNINGS-SAFE ser akkurat ut som en ekte coca-cola boks fordi den ble gjenskapt fra en original beholder. Alle våre avlednings-safer er utarbeidet med en sømløs topp eller bunn som kan skrus av, for å gi tilgang til hulrommet på innsiden av beholderen. Åpningens diameter er 2.96 cm.

Dette er noen av de lureste gjemmestedene tyven aldri vil finne! Hvem ville tenkt på å sjekke helt vanlige husholdnings beholdere for gjemte verdisaker? Du vil sette pris på oppmerksomheten til detaljer og de suverene dupliseringene av hverdagslige artikler... og tyver vil aldri komme til å vite hva de gikk glipp av!

Spesifikasjoner
3156
US
Brilliant usirkulert

VE (Vareenhet)

3156

Land

US

Tilstand

Brilliant usirkulert
Tilbakemeldinger