Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
5% RABATT
På lager
Beskrivelse

Hver sølvdollar ($1 i pålydende verdi) inneholder omtrent 0.6 oz sølv. Nøyaktig år vil være tilfeldig og er vårt valg, men hver mynt vil være 80% sølv (enten 1967 og tidligere eller spesialversjon 80% sølv i senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 80% ren $1 sølvdollar er valuta som er i sirkulasjon og som ble utmyntet av Canadian Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i mynter. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innholdsgaranti - Hver mynt inneholder 80% rent sølv, i tillegg til 20% med andre metaller brukt som herdere, som lovet av Canadian Mint. Hver sølvdollar med $1 i pålydende verdi inneholder 0.6 oz av rent sølv.

År og tilstand kan variere men vekt og renhet er garantert. Vi kan ikke garantere spesifikke år. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere. Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

This item is taxable in Canada.

Spesifikasjoner
3548
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
800
35.9
2.9
CAD 1
0.6000

VE (Vareenhet)

3548

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

800

Diameter (mm)

35.9

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.9

Lovlig betalingsmiddel

CAD 1

Vekt av metall (ozt)

0.6000
Tilbakemeldinger