Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Vår Beste Pris Garanti sørger for at du alltid får den beste prisen hos oss.

Dersom du skulle finne en lavere pris hos en autorisert bullion forhandler vil vi matche prisen (inkludert tilleggskostnader og frakt) og tilby en bedre opplevelse.

Når våre ansatte verifiserer at varen er på lager og tilgjengelig for umiddelbart salg og levering til den annonserte prisen, vil vi MATCHE DEN. Ring oss for å bestille.

Det annonserte produktet må være av samme merke og modell som det kjøpte produktet; og må være nytt og i perfekt tilstand. Den annonserte varen må være solgt gjennom en autorisert forhandler. Annonserte priser må være i canadiske/US dollar. Annonserte produktpriser vil bli kalkulert for å inneholde alle gebyrer du blir pålagt for levering til hjemmeadressen, inkludert fraktkostnad og forsikring. Vår Prisgaranti gjelder ikke for annonsefeil eller trykkfeil, særskilte priser, begrensede tilbud, rabatter, kuponger, premier, gratis- eller bonustilbud, begrenset eller minimums mengde eller tidsbegrensede tilbud, avviklinger, avtaler, ryddesalg, PayPal eller kredittkort bestillinger og spesielle finansierte tilbud.

Pris match bestillinger sendt inn under vår Beste Pris Garanti policy er underlagt Vilkår for Salg.