Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bygg opp velstanden din i ounces ved å legge til en 1 oz 2021 Canadian Maple Leaf Sølvmynt i beholdningene dine!

1 oz Canadian Maple Leaf er en av de reneste bullion produktene tilgjengelig med 999,9. Med inkluderingen av lysreflekterende radielle linjer- som en hyllest til Royal Canadian Mints bragd for innovasjon og design - denne vakre mynten har en glans som ingen annen. Kombinert med et feilfritt design, som har bestått siden den opprinnelige utgivelsen, har denne globalt anerkjente mynten beholdt likviditeten sin. Bransjeledende sikkerhetsfunksjoner slik som Royal Canadian Mints patenterte bullion DNA betyr av hver 1 oz mynt har et unikt privy merke med en mikroinngravering av utgivelsesåret, som kun er synlig under et forstørrelsesglass.

Illustrert på baksiden er et uthevet, livlig lønneblad, Canadas nasjonale emblem og den ideelle metaforen for det vakre nord. Lønnebladet er vakkert, robust, finnes overalt i landet, og har et mangfold av forskjellige arter. Skildringen demonstrerer Royal Canadian Mints unike kvalitet, siden et godt øye til detaljer er brukt, fra bladenes teksturering til den unike fasongen, til venene. Myntfeltet er prydet med lysreflekterende, mikro-radielle linjer, med privy merket, metalltypen og vekten, samt renheten er alt inkludert.

Forsiden har den berømte canadiske artisten Susanna Blunts moderne bilde av hennes Majestet, Dronning Elizabeth II, nok en gang over et felt med radielle linjer. Dronningens tittel, den pålydende verdien, og utgivelsesåret innkapsler bildet.

Canadian Maple Leaf er en av de mest berømte og gjenkjennelige bullion myntene noensinne og er en viktig mynt for beholdningene dine. Gjenkjennelig merkevare, design, og sikkerhetsdetaljer sørger for at denne investeringen vil opprettholde et svært likvid marked hvis du klarer å gi avkall på den! Legg til en 1 oz 2021 Canadian Maple Leaf Sølvmynt til beholdningene dine akkurat nå!

Individual coins are protected by a plastic sleeve. In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube. In multiples of 500 these coins will be shipped in a monster box.

Spesifikasjoner
6922
Canada
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
9999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 5 Dollars 2021"
Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Silver 1 oz Argent Pur 9999"
1988
37.9
3.2
CAD 5
2021
Susanna Blunt (forside)
1.00

VE (Vareenhet)

6922

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 5 Dollars 2021"

Preg

Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Silver 1 oz Argent Pur 9999"

Først utgitt

1988

Diameter (mm)

37.9

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.2

Lovlig betalingsmiddel

CAD 5

År

2021

Designer

Susanna Blunt (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.00
Tilbakemeldinger