Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Disse bullion sølvbarrene er laget av Johnson Matthey, en raffinør som har vært i bransjen siden 1817. Opprinnelig etablert i 1817 av Percival Norton Johnson, en gull assayer, det var ikke før George Matthey sluttet seg til firmaet i 1851 at det ble det selskapet verden kjenner til i dag. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion-forhandlere og samlere på samme tid.

Disse Johnson Matthey Barrene er 999 Fint sølv, og veier 5 Troy ounces. Hver barre har et unikt serienummer. Produktet vil kanskje ikke samsvare nøyaktig med bildet, men vil være en nummerert 5 oz Johnson Matthey sølvbarre. Produsert med de høyeste standarder, er disse barrene noe du har blitt vant til å forvente fra en leder i markedet for edle metaller.

Product design and condition may vary.

Spesifikasjoner
3465
US
Johnson Matthey
Pent brukt
999
Johnson Matthey-logo - Johnson Matthey - Assayers og raffinører - Fint Sølv 999 - 5 ounce troy - Serienummer
Johnson Matthey logoer
5.0000

VE (Vareenhet)

3465

Land

US

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Fremside

Johnson Matthey-logo - Johnson Matthey - Assayers og raffinører - Fint Sølv 999 - 5 ounce troy - Serienummer

Preg

Johnson Matthey logoer

Vekt av metall (ozt)

5.0000
Tilbakemeldinger