Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bestill din 5 Gram Valcambi gullbarre fra nettbutikken vår i dag for å oppleve de beste prisene på internett! Disse 5 Gram gullbarrene er toppen av simplistisk eleganse og er det perfekte valget for omtenksomme investorer.

Hver barre viser en Valcambi logo, stemplet på toppen og midt på forsiden. Også på forsiden, i små bokstaver, under og til høyre for logoen, vil du finne et stempel for autentisitet, sammen med detaljer om metallvekt, metallinnhold og metallrenhet.

Barrens bakside viser en enda mer minimalistisk utformelse, med kun Valcambi Suisse tittelen, stemplet sidelengs på den høyre siden. Selv om disse produktene er enkle, gir Valcambi stempelet sitt forsikring om barrens kvalitet og anerkjente opprinnelse.

Samtidig som å være et Sveits basert raffineri, er Valcambi bare et boutique raffineri, har navnet deres blitt ensbetydende med bransjeledende kunst siden etableringen for 56 år siden. Invester i kvalitet og skap mangfold i beholdningene dine med en 5 Gram Valcambi gullbarre i dag.

Spesifikasjoner
5601
USA
Valcambi
Brilliant usirkulert
9999
Valcambi logo med detaljer om barrens vekt, innhold, og renhet.
Et enkelt men brilliant Valcambi logo design.
0.16075
Ja

VE (Vareenhet)

5601

Land

USA

Produsent

Valcambi

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Valcambi logo med detaljer om barrens vekt, innhold, og renhet.

Preg

Et enkelt men brilliant Valcambi logo design.

Vekt av metall (ozt)

0.16075

Sertifikat

Ja
Tilbakemeldinger