Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Når du kjøper din 3 oz Egyptian Relic Serie Sølvbarre fra nettbutikken vår, vil vi tilby deg den mest konkurransedyktige prisen på nett. For å skille hver av disse fremragende barrene fra hverandre, håndheller raffineriet og målrettet håndstøper hver barre litt bort fra midten; med andre ord, ingen to barrer er helt like!

Barrens forsidemotiv viser den falke-hodete egyptiske Himmel-Guden, Horus. Hans menneskelige form var selveste Farao. Horus er vist på et felt med egyptiske hieroglyfer, med riller som gir den et inntrykk av å være en grav - vegg fasade.

Det like atmosfæiske baksidedesignet skildrer himmel-gudens flyvende navnebror, falkenen, med utstrakte vinger og med solen over. Dette motivet er satt på et felt med stegn-fasade design, med hieroglyfer, og viser også barrens vekt og renhet.

I tillegg til meiselmerkene og stegn-fasade effekten, har en antikk patina og 'anti-polish' har blitt lagt på disse barrene for å gi inntrykk av at disse er eldgamle gjenstander, kuttet rett fra veggene i en eldgammel adelig grav. Bli med å feire mysteriet og prakten til eldgamle Egypt og berik portfolioen din med en 3 oz Egyptian Relic Serie sølvbarre i dag.

Spesifikasjoner
5176
TD
Monarch Precious Metals
Brilliant usirkulert
999
Den falk-hodete Egyptiske Himmel-Guden, Horus.
Horus' navnebror med vingene utstrakt i tillegg til barrenes vekt og renhet.
2018
3.0000

VE (Vareenhet)

5176

Land

TD

Produsent

Monarch Precious Metals

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Den falk-hodete Egyptiske Himmel-Guden, Horus.

Preg

Horus' navnebror med vingene utstrakt i tillegg til barrenes vekt og renhet.

År

2018

Vekt av metall (ozt)

3.0000
Tilbakemeldinger