Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $250 Face Value Bag inneholder omtrent 178.75 oz av sølv. Eksakte år vil bli vilkårlige og variere for hver pose, men hver mynt vil være 90% sølv (enten før 1965 eller spesiell utgivelse %90 sølv i senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 90% rene sølvmynter er ekte sirkulasjonsvaluta som dimes, quarters, half dollars osv. som ble utmyntet ved US Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i myntproduksjonen. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innhold er garantert - Hver mynt inneholder 90% rent sølv i tillegg til 10% av andre metaller brukt som herder, som garantert av U.S. Mint. Hver $250 face-value bag inneholder 178.75 ounces av rent sølv, enten det består av dimes, quarters, half dollars, eller sjelden, dollars.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten for å bryte ned posen videre for deg selv, som å bryte en $100 pose ned i ti $10 poser, har du muligheten til å selge eller bruke bare det eksakte beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere.

Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

Spesifikasjoner
3108
US
U.S. Mint
Pent brukt
900
USD 250
178.7500

VE (Vareenhet)

3108

Land

US

Produsent

U.S. Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

900

Lovlig betalingsmiddel

USD 250

Vekt av metall (ozt)

178.7500
Tilbakemeldinger