Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Order your 20 oz Scottsdale Mint cast silver bar from our online store today and you’ll be treated to the web’s lowest price. Disse ruglete, autentiske, støpte sølvbarrene tilbringer litt av oldtidens produksjonssmak til den unike samlingen din.

Det er kun utsmykninger på baksiden, og disse barrene har blitt spesielt behandlet for å få et vintage utseende, komplett med krusninger og innsekninger. Scottsdale Lion Logo og navn, sammen med metallkvaliteten, renhet og vekt, er alle vakkert støpt inn i på baksiden, i et flott opphevet, tredimensjonelt design.

Få glede av den den rå simplistiske stilen og ultimat renhet med disse 20 oz sølvbarrene, designet for enkel stabling og praktisk lagring.

Kunstnerisk omsorg har blitt gitt for at hver sølvbarre i denne utgivelsen skiller seg litt fra den neste, med alderstegn og gammeldags produksjonsteknikk som er synlig over det hele. Innred skattekisten din med en 20 oz Scottsdale Mint støpt sølvbarre i dag!

Spesifikasjoner
5312
US
Scottsdale
Brilliant usirkulert
999
Stilisert Scottsdale Mint Lion og ordene "Scottsdale Silver 20 Troy oz .999 Fine Silver"
20.0000

VE (Vareenhet)

5312

Land

US

Produsent

Scottsdale

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Stilisert Scottsdale Mint Lion og ordene "Scottsdale Silver 20 Troy oz .999 Fine Silver"

Vekt av metall (ozt)

20.0000
Tilbakemeldinger