Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Når du bestiller din 2 oz Silver Bug Stag Beetle høy relieff sølv round fra butikken vår, vil du få den laveste prisen på nett. Den etymologisk fasinerende og ganske så humoristiske Silver Bug serien, hvor denne round er den 5. utgaven, ble inspirert av Reddits levende og fullstendig entusiastiske Silverbug nettsamfunn av sølvsamlere.

Forsiden på denne round viser en hjortebille med farlig utsteende, realisert i realistisk 3D relieff, mot et felt av et stjernespekket radielle linjer design. Sammen med dette skumle beistet på forsiden, er slagordene 'All Hail The Silver Bug' og 'In Silver We Trust.' satt inn i en tykk ramme med en et prikk-teksturert felt i kontrast.

Baksiden av denne round viser Intaglio Mints majestetiske logo, som består av stiliserte stein kolonner satt mot et relieff av planet globen. Dette motivet er satt mot et mindre stjernespekket felt og inkluderer også et prikk-teksturert, stipend ramme med detaljer og innhold, vekt og renhet på innsiden.

Gi en hyllest til vidunderet som er billeverdenen samtidig som du tilfredsstiller din sølvavhengighet; skap mangfold i portfolioen din med en 2 oz Silver Bug Stag Beetle sølv round i dag.

Spesifikasjoner
5178
US
Brilliant usirkulert
999
Hjortebille i full positur.
Intaglio mint logoen.
39.00
Mark Bogani
2.0000

VE (Vareenhet)

5178

Land

US

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Hjortebille i full positur.

Preg

Intaglio mint logoen.

Diameter (mm)

39.00

Designer

Mark Bogani

Vekt av metall (ozt)

2.0000
Tilbakemeldinger