Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 2 oz Silver Bug Lady Bug high relieff sølv round fra butikken vår i dag for den aller beste prisen på nett. Inspirert av Reddits levende Silverbug samfunn av nettbaserte sølventusiaster, Silver Bug serien viser noen av billeverdenens mest kjente medlemmer, med Lady Bug som den 2. utgivelsen.

Forsiden til denne round er hjem til en av etymologiens minde misforståtte deltakere, nemlig, the Lady Bug, satt i realistisk relieff mot et felt av flotte, stjernespekkede radielle linjer. Satt i en prikk-teksturert ramme, i tillegg på forsiden, vil du også finne de småfrekke slagordene 'All Hail The Silver Bug' og 'In Silver We Trust.'

Baksiden av denne round er hjem for Intaglio Monts ikke mindre flotte logo, en steinkolonne satt mot verdenskartet, alene, mindre felt med stjernespekket, radial linje design. Den ytre rammen, med et prikk-teksturert felt i kontrast, inkluderer detaljer om innhold, vekt og renhet.

Ladybug eller Ladybird er kjent i vitenskapelige sirkler som tilhørende i familien Coccinelidae (Marihøner) og er kanskje den mest elskede av alle biller, på grunn av de fine fargene og de søte polka prikk markeringene. Tilfredsstill din sølv-lyst og utvid portfolioen din med en 2 oz Silver Bug Lady Bug høy relieff sølv round i dag!

Spesifikasjoner
5179
USA
Brilliant usirkulert
999
En marihøne som hviler.
Intaglio mint logoen innrammet av vekt og renhet for denne round.
39.0
Mark Bogani
2.00

VE (Vareenhet)

5179

Land

USA

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

En marihøne som hviler.

Preg

Intaglio mint logoen innrammet av vekt og renhet for denne round.

Diameter (mm)

39.0

Designer

Mark Bogani

Vekt av metall (ozt)

2.00
Tilbakemeldinger