Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 2 oz Sølv Bug Giant Longhorn Beetle sølv round fra nettbutikken vår i dag for den beste prisen på nettet. Inspirert av Reddits Silverbug community som består av sølventusiaster, Silver Bug serien, som denne round er den 4. utgaven i, har blitt møtt med stor anerkjennelse.

Det fullstendig slående vakre forsidemotivet er Macrodontia Cervicornis, best kjent som Giant Longhorn Beetle, kunstnerisk gjengitt på et felt med stjernespekkede radielle linjer. Også på forsiden, en vid ramme med sitt eget punkt teksturerte felt, hvor du vil finne det småfrekke slagordet, 'All Hail The Silver Bug' og 'In Silver We Trust.'

På baksiden av disse rounds vises Intaglio Mints statlige logo inni sin egen, et mindre stjernespekket felt og en stipend ramme, alt realiset med en glansfull effekt. Innen baksidens ytterste ramme, detaljer om innhold, vekt og renhet.

Denne bille arten er en av de største kjente typene på planeten, med hannbiller som kan bli så store som 14cm lange, ikke inkludert 'hornene' deres. Tilfredsstill samlerånden din og dine entomologiske interesser samtidig ved å forsterke portfolioen din med en 2 oz Silver Bug Giant Longhorn Beetle sølv round i dag.

Spesifikasjoner
5177
USA
Brilliant usirkulert
999
En trebukker bille sett ovenfra i full positur.
Intaglio Mints logo
39.00
Mark Bogani
2.00

VE (Vareenhet)

5177

Land

USA

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

En trebukker bille sett ovenfra i full positur.

Preg

Intaglio Mints logo

Diameter (mm)

39.00

Designer

Mark Bogani

Vekt av metall (ozt)

2.00
Tilbakemeldinger