Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Denne utgivelsen er en omskalering av den veldig populære femte mynten fra Silver Bullet Silver Shield, som utfordrer designet til American Silver Eagle mynten.

Her er hva myntforfatter Chris Duane hadde å si om myntens design og betydning:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Sannheten er at de er svake parasitter som trenger at vi ofrer oss selv til dem, fordi de ikke er kapable til å produsere noe av ordentlig verdi. Det altseende øyet ble brukt på vår dollarseddel og til og med DARPAs Toal Informational Awareness program som er forløperen til Prism skandalen som Ed Snowden eksponerte. Dette symbolet er kraften og redskapet for elitens konspirasjon for fullstendig dominans.

Vi trenger ikke lenger frykte at de ser ned på oss. De må frykte at vi ser opp på dem og spaserer bort fra bunnen av pyramiden deres som vi holder opp.

I Warbird, ble Bald Eagle erstattet av et annet rovdyr og derfor navngitt Predator Drone. Som Ben Franklins motforestillinger mot at Bald Eagle ble nasjonens symbol, er Predator Drone et symbol for alt som er galt med Amerika i dag. Vi har blitt mer løsrevet fra virkeligheten ved våre handlinger helt til det punktet hvor vi ikke en gang trenger å sende menn til nasjoner som er i opposisjon til vår Debt and Death livsstil.

Fjærene til Warbird er representert av den utrolige blodsølskulpturen, skapt av den berømte skulptøren Heidi Wastweet. Jeg vet ikke om noen annen mynt som bruker spruteteknikk for å utforme en mynt. Dette vakre bildet av det virkelige blodet som ble sølt under Debt and Death Imperiumet er til og med merket med hennes initialer HW til venstre for skjoldet.

Skjoldet representerer den patriotiske propagandaen dette Debt and Death Imperiet gjemmer seg bak. Folk må tro på at de gjør noe godt og blir gitt historier de kan bruke i hodene sine for å rettferdiggjøre sin aktive eller passive deltakelse i dette Gjeld og Død Imperiet. Denne propagandaen er for det meste fokusert på de som får systemet til å fungere. Det lindrer alle hint av skyldfølelse de må ha med rasjonaliseringer. Når det ikke fungerer, kan du enkelt bare ta en pille for å få den kognitive dissonans depresjonen til å forsvinne.

Banneret med Divide and Conquer erstatter E Plurbis Unum fra American Silver Eagle. Selv om vi blir fortalt at vi er en nasjon som er bygget av flere som ble til en, er realiteten at ekte makt er skapt ved å splitte og herske mennesker. Dette er den samme gamle regelboken som har blitt brukt av eliten i århundrer for å splitte og herske mennesker som går tilbake til Diokletian. Vi har mye mer til felles med en gjennomsnittlig iraker enn noen av de psykopatiske finans- eller politiske lederne vi ofrer og dreper for.

Under skjoldet, er det reelle målet for vårt imperium som sprer kjettinger av gjeld til de villige og piler av død til de uvillige.

Denne round vil komme i en svart, merket boks med et sertifikat for autentisitet og en myntkapsel.

Spesifikasjoner
2966
US
Silver Shield
Brilliant usirkulert
999
Spreading Debt and Death - En ørn representert i form av et skjold, propaganda-drone, blodsøl, holder dødlige piler og kjettinger - Splitt og Hersk - Det Altseende Øyet
Den redigerte Silver Shield-logoen med trivium i midten omkranset av ordene "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omringet av 47 patroner
2014-02-14
47
4
2014
Forside av Heidi Wastweet
2.0000
Ja

VE (Vareenhet)

2966

Land

US

Produsent

Silver Shield

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Spreading Debt and Death - En ørn representert i form av et skjold, propaganda-drone, blodsøl, holder dødlige piler og kjettinger - Splitt og Hersk - Det Altseende Øyet

Preg

Den redigerte Silver Shield-logoen med trivium i midten omkranset av ordene "Silver Shield 2 Troy ounce 2014 .999 Pure AG" omringet av 47 patroner

Først utgitt

2014-02-14

Diameter (mm)

47

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

4

År

2014

Designer

Forside av Heidi Wastweet

Vekt av metall (ozt)

2.0000

Sertifikat

Ja
Tilbakemeldinger