Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Hver sølv halv dollar ($0.50 pålydende verdi) inneholder omtrent 0.3 oz av sølv. Denne mynten viser en hylende ulv på baksiden og er 80% sølv.

Offisielt betalingsmiddel - 80% rent $0.50 sølv halv dollar er ekte sirkulasjons valuta som ble produsert av Canadian Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i mynter. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innholdsgaranti - Hver mynt inneholder 80% rent sølv, i tillegg til 20% med andre metaller brukt som herdere, som lovet av Canadian Mint. Hver $0.50 pålydende verdi sølv dollar inneholder 0.3 ounces av rent sølv.

År og tilstand kan variere men vekt og renhet er garantert. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere. Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

Spesifikasjoner
4076
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
800
CA
29.7
2.1
CAD 0.50
0.3000

VE (Vareenhet)

4076

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

800

Opprinnelse

CA

Diameter (mm)

29.7

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.1

Lovlig betalingsmiddel

CAD 0.50

Vekt av metall (ozt)

0.3000
Tilbakemeldinger