Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Kjøp denne sølvdollaren fra ett enkeltstående år, opprinnelig produsert i 1939 for å feire besøket av Kong George VI og Dronning Elizabeth i Canada.

Denne karakteristiske mynten var til minne om besøket av de Kongelige i 1939, og viser Parlamentsbygningene i Ottawa på baksiden. The inscription "Fide Suorum Regnat" encircles the top of the field and translates as "He reigns by the faith of His people".

Offisielt lovlig betalingsmiddel - 80% ren $1 sølvdollar er ekte sirkulasjons valuta som ble produsert av Royal Canadian Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i myntproduksjonen. Innholdsgaranti - Hver mynt inneholder 80% rent sølv, i tillegg til 20% med andre metaller brukt som herdere, som lovet av Canadian Mint. Hver $1 pålydende verdi sølvdollar inneholder omtrent 0.6 ounces av rent sølv.

Tilstanden kan variere men vekten og renheten er garantert. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere. Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

These are circulated coins, condition may vary.

Spesifikasjoner
4697
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
800
Han hersker med troen fra folket Hans
Ottawa Parlamentsbygningen
36.0
2.84
CAD 1
0.6000
1363816

VE (Vareenhet)

4697

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

800

Fremside

Han hersker med troen fra folket Hans

Preg

Ottawa Parlamentsbygningen

Diameter (mm)

36.0

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.84

Lovlig betalingsmiddel

CAD 1

Vekt av metall (ozt)

0.6000

Mynting

1363816
Tilbakemeldinger