Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Som en av de reneste bullion myntene tilgjengelig, er Canadian Maple Leaf kjent for sitt vakre design og innovative produksjonsteknikker. Denne feilfrie 1/4 oz Canadian Maple leaf Gullmynten opprettholder Royal Canadian Mints høye produksjonstandarder med innovative teknikker som å innarbeide lysreflekterende radielle linjer, som gjør at denne vakre mynten virkelig skinner!

Illustrert på baksiden er et uthevet, livlig sukker lønneblad, Canadas nasjonale emblem, og den ideelle metaforen for den nordlige nasjonen. Lønnebladet er vakkert, robust, finnes overalt i landet, og har et mangfold av forskjellige arter. Skildringen demonstrerer Royal Canadian Mints unike kvalitet, siden et godt øye til detaljer er brukt, fra bladenes teksturering til den unike fasongen, til venene. Myntens felt er prydet med lysreflekterende, mikroradielle linjer, med privy merke, metalltype og vekt, og renheten er alt inkludert.

Forsiden har den berømte canadiske artisten Susanna Blunts moderne bilde av hennes Majestet, Dronning Elizabeth II, nok en gang over et felt med radielle linjer. Dronningens tittel, den pålydende verdien, og utgivelsesåret innkapsler bildet.

Canadian Maple Leaf er en av de mest berømte og gjenkjennelige bullion myntene noensinne og er en milepæl å legge til i stabelen din. Et velkjent varemerke, design og sikkerhetsdetaljer sørger for at denne investeringen vil være sikret et svært likvid market hvis du klarer å gi slipp på den! Legg til en 1/4 oz 2021 Canadian Maple Leaf Gullmynt i beholdningene dine i dag!

Spesifikasjoner
6949
Canada
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 10 Dollars 2021"
Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Gold 1/4 oz Or Pur 9999"
1979
20.3
1.9
CAD 10
Susanna Blunt (forside)
0.25

VE (Vareenhet)

6949

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 10 Dollars 2021"

Preg

Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Gold 1/4 oz Or Pur 9999"

Først utgitt

1979

Diameter (mm)

20.3

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

1.9

Lovlig betalingsmiddel

CAD 10

Designer

Susanna Blunt (forside)

Vekt av metall (ozt)

0.25
Tilbakemeldinger