Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Kjøp denne proof gullmynten laget av Royal Canadian Mint til lavest pris. Disse myntene feirer et bredt utvalg av kanadiske ikoner og temaer i 9999 rent gull.

Disse myntene ble opprinnelig produsert som samlemynter av Royal Canadian Mint, og er en perfekt måte å starte opp en samling med gullmynter. Kvaliteten og detaljene er representative for håndverket som vises av myntverket. Myntene viser Canada i all sin prakt, fra flora og fauna til oppfinnsomheten til kanadiske innbyggere.

Mynten du mottar kan være eller ikke være innkapslet, kan ha eller ikke ha et sertifikat, kan være eller ikke være i original innpakning fra myntverket, og kan ha eller ikke ha bevis på synlig håndtering. Mynten du mottar vil mest sansynlig være annerledes fra mynten på bildet over. Disse myntene blir solgt for bullion verdi, ikke som samleobjekter.

Start å samle i dag!

Spesifikasjoner
4511
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
9999
13.92
CAD 0.50
0.0400

VE (Vareenhet)

4511

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Diameter (mm)

13.92

Lovlig betalingsmiddel

CAD 0.50

Vekt av metall (ozt)

0.0400
Tilbakemeldinger