Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

We'll make sure you pay the lowest price anywhere, when you order your ½ oz 2018 South Korean Tiger gold round from our online store today. Dette er den tredje utgivelsen i KOMSCOs glitrende gull bullion serie, lansert i 2016 og viser den vakre men deprimerende utrydningstruede koreanske eller sibirske tiger rasene.

På myntens forside er en slående vakker skildring av den koreanske tigeren i det som en gang var dens naturlige habitat, bambusskogen...tennene er flerret og viser hans meget territorielle natur. Sammen med denne utsøkte, detaljerte skildringen på forsiden er myntens tittel, vekten og utgivelsesåret.

Baksidemotivet er et typografisk kart over Korea, formet med bokstaver fra det koreanske alfabetet og står imellom det nasjonalet emblemet til Korea og KOMSCOs talent. Innen en bred ramme med tigerstriper, har du også på baksiden, den koreanske legenden, i tillegg til myntens metallinnhold og renhet.

Dessverre, den siste majestetiske store katterasen som var å finne i Korea ble jaktet i 1922 og når, er det kun 400 igjen, langt øst i Russland. Pay tribute to a species caught on the wrong side of history and diversify your holdings with a ½ oz 2018 South Korean Tiger gold round today.

The coin will come in a display box with a certificate of authenticity.

Spesifikasjoner
5269
KR
Brilliant usirkulert
999
KR
Koreansk tiger på jakt.
Et kart over Korea laget med koreanske bokstaver, sammen med KOMSCO sikkerhetsfunksjonen og det nasjonale emblemet for Korea.
0.5000
Ja

VE (Vareenhet)

5269

Land

KR

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Opprinnelse

KR

Fremside

Koreansk tiger på jakt.

Preg

Et kart over Korea laget med koreanske bokstaver, sammen med KOMSCO sikkerhetsfunksjonen og det nasjonale emblemet for Korea.

Vekt av metall (ozt)

0.5000

Sertifikat

Ja
Tilbakemeldinger