Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Austrian Philharmonic Mynter har nylig fått anerkjennelse for å være de første gullmyntene utstedt i den relativt nye Euro valutaen. Austrian Gull Philharmonic Mynten blir produsert ved Austrian Mint i Wien, som har produsert kvalitetsmynter for samlere, investorer og handel i over 800 år. Først utstedt i 1989, var det den første 24 karats betalingsmiddel bullionen produsert i Europa. Renheten og innholdet er garantert av Central Bank i Østerrike. Mynten har lenge vært populær i Europa, men får stadig større appell i Nord-Amerika. Ifølge det som er registrert hos the World Gold Council, var det den mest solgte gullbullion-mynten i både 1992 og 1995.

Dette er en internasjonalt gjenkjennelig mynt, og kan lett selges til markedsverdien for gull. Mynten er passende nok navngitt etter Wiens Filharmoniske Orkester. Den viser på en side orgelet fra Wiens Gyldne Konserthall, hjemmet til Wien Filharmoniker. Baksiden viser elegant et utvalg av musikkinstrumenter.

Spesifikasjoner
2565
AT
Austrian Mint
Pent brukt
9999
Musikkinstrumenter
Orgelet fra Wiens gylne konserthall
1989
16
1.3
EUR 10
0.1000

VE (Vareenhet)

2565

Land

AT

Produsent

Austrian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Fremside

Musikkinstrumenter

Preg

Orgelet fra Wiens gylne konserthall

Først utgitt

1989

Diameter (mm)

16

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

1.3

Lovlig betalingsmiddel

EUR 10

Vekt av metall (ozt)

0.1000
Tilbakemeldinger