Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Det siste motivet Aurum produserte ekslusivt for oss. Dette designet har tretten lønneblader, ett for hver av de ti provinsene og tre territorier. På høyre side av Aurum er det en fjellscene med linjer som rører og støtter alle sider av designet. Linjene er i livlige farger (rød, grønn, svart og blå) og representerer alle de forskjellige menneskene i Canada, og støtten vi gir hverandre og nasjonen vår. Designet av linjene utgjør et lønneblad, og er også en skildring av Canadian Mosaic, hvor vi alle feirer våre unike kulturer og bakgrunner samtidig som vi bidrar til veksten av nasjonen som en helhet. Laget av 100% Canadisk minegull, denne Aurum er lengre og videre enn den originale versjonen men inneholder den samme andelen av gull. Med en tykkelse på bare 404 nm (omtrent 1% av tykkelsen på menneskehår), er det verdens minste verifiserte enhet av gull.

Gull, som du aldri har sett det før! Introduserer 1/10 gram Aurum gull wafer av ValAurum. Dette nye, innovative designet gjør gull tilgjengelig for alle. Veldig nære størrelsen til en vanlig valuta seddel, er denne veldig holdbare og presise valøren det bullion industrien har ventet på.

Denne nye teknologien skaper disse papirtynne flakene gjennom en prosess som kalles avsetning hvor gull faktisk bli avsatt på et polymer-ark, som tillater ekstremt tynn og nøyaktig påføring. Etter avsetting beskytter Aurumen en nøyaktig mengde av gull ved å dekke det i lag av varig polyester. Hver Aurum utgivelse er møysommelig verifisert takket være industristandarder og proprietære teknikker. I form av en Aurum er gull mer praktisk, rimelig og pålitelig enn noen gang før.

Prosessen brukt for å skape designet foran på en Aurum skaper et unikt omvendt motiv på baksiden av Aurumen. Der det ikke er noen skrift foran er gullet på baksiden veldig blankt. Men der hvor gullatomer har falt på trykket, har gullet på baksiden en matt overflate. Dette ville ikke skjedd hvis motivet kun ble trykket på gullet.

Mulighetene er uendelige, men ideen er klar. Gull i en liten, eksakt mengde, som er enkelt kontrollerbar og immun mot sverting og andre former for oksidasjon. Sikkerhetsfunksjonene er enkle, egenskapene til gull. Tilføy mikro-trykk og serienummer så har du en av de tryggeste måtene for gulleierskap på markedet.

Each Aurum will ship in a protective sleeve.

Spesifikasjoner
3682
US
Valaurum
Brilliant usirkulert
999
US
Venstre: En virvel med lønneblader i forskjellige størrelser og ordene "24k Pure Gold 1/10 Gram". Høyre: Fjell med linjer over i grønt, blått, rødt og svart og ordene "Aurum International and US Patents Pending Not Legal Tender ValAurum"
Omvendt bilde av forsiden uten farger
0.1
174 x 76.4 x 0.1
0.0032

VE (Vareenhet)

3682

Land

US

Produsent

Valaurum

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Opprinnelse

US

Fremside

Venstre: En virvel med lønneblader i forskjellige størrelser og ordene "24k Pure Gold 1/10 Gram". Høyre: Fjell med linjer over i grønt, blått, rødt og svart og ordene "Aurum International and US Patents Pending Not Legal Tender ValAurum"

Preg

Omvendt bilde av forsiden uten farger

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

0.1

Dimensjon (mm)

174 x 76.4 x 0.1

Vekt av metall (ozt)

0.0032
Tilbakemeldinger