Skip to main content
Print Logo

Due to higher than normal order volumes, please expect a shipping delay of 10+ business days. We appreciate your understanding.

Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Skaff deg en 100 oz Sølv Wheaton Vancouver Canucks barre til den laveste prisen på nett!

Vancouver Canucks fra NHL har gått sammen med Sølv Wheaton for å produsere denne eksklusive 100 oz barren av 999 fint sølv. Denne barren feirer en av de mest gjenkjennelige franchisene i all sport og er merket som den første barren som ble produsert fra denne serien.

Forsiden av denne 100 oz barren er unik fordi den har signaturene til tre av de største stjernene som har spiller på Canucks.

Forsiden av denne barren viser logoen til Vancouver Canucks, sammen med signaturene til tre av bransjens mest kjente stjerner: Henrick og Daniel Sedin og Ryan Kessler. Barren viser også navnet på produsenten, vekten og barrens betegnelse som den første.

Spesifikasjoner
5585
CA
Noe misfarging
999
100.00

VE (Vareenhet)

5585

Land

CA

Tilstand

Noe misfarging

Karat

999

Vekt av metall (ozt)

100.00
Tilbakemeldinger