Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Produktdetaljer

Spesifikasjoner

De nye 100 oz sølvbarrene fra Royal Canadian Mint har en ny presset overflate som ligner på RCMs design for gullbarrer.

BAR HIGHLIGHTS

  • Sendes enkeltvis i beskyttende innpakning
  • Består av 100 oz av 9999 Fint Sølv
  • Forsiden: Viser inngraveringen av Royal Canadian Mint logoen, et unikt seriekode nummer sammen med metallvekt, type og renhet

Kjøp denne four nines (9999) rene sølvbarren til en lav pris gjennom nettbutikken vår. Få tryggheten fra et myntverk drevet av regjeringen kombinert med lave premiumer.

Denne barren er en veldig sjelden regjeringsprodusert sølvbarre, siden de fleste regjeringsmyntverk pleier å fokusere på mynter. I tillegg, er denne barren raffinert til 9999 ren, som gjør den nesten unik blant sølvbarrer.

Maksimer investeringspotensialet med denne sølvbarren med lav premium.

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

Royal Canadian Mint er kjent som ett av de mest anerkjente myntverkene i verden. Ottawa avdelingen av Royal Mint åpnet i 1908 og fikk det nye navnet Royal Canadian Mint i 1931 når kontrollen ble overført til de canadiske myndighetene. Royal Canadian Mint er kjent for å produsere gull og sølv bullion mynter og barrer med høy kvalitet. Deres standard for fortreffelighet og kvalitet gjorde at de ble det første raffineriet som produserte 9999 fine gull bullion mynter i 1982, i tillegg til å være de første til å oppnå 99999 fin gullrenhet i 1999.

4477
Brilliant Uncirculated
9999
Canada
Royal Canadian Mint
Royal Canadian Mint logoen, sammen med vekten, renheten og et unikt serienummer
100.00
20.5
Tilbakemeldinger