Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Disse vintage-barrene har ikke blitt produsert siden 1980-tallet!

Siden utviklingen av sølv investeringsmarkedet tidlig på 1970-tallet, har Engelhard 100 oz 999 fine sølvbarrer vært blant de mest populære sølvbarrene fordi Engelhard Myntverk var en stor aktør i den edle metaller industrien. De første Engelhard-sølvbarrene var de støpte 100 oz barrene. I takt med at etterspørselen vokste, gikk Engelhard gjennom en ekstruderingsprosess, som reduserte produksjonskostnadene. Barren avbildet er den siste versjonen av Engelhard ekstruderte barrer.

Engelhard kjennetegnet, beskrivelsen, og identifikasjonsnummeret er innfelt, etter det har blitt stemplet på barrene. Both styles of Engelhard extruded silver bars measure 5-7/8" X 3" X 1" and weigh 6.86 pounds on a bathroom (avoirdupois) scale. På grunn av sine ensartede størrelser, kan Engelhard ekstruderte barrer stables og oppbevares enkelt. Noe som gjør dette elementet spesielt egnet til større investeringer.

Engelhard er et av de mest respekterte navnene i edle metaller-industrien, noe som får mange investorer til å etterspørre kun Engelhard barrer.

Design may vary.

Spesifikasjoner
2591
US
Engelhard
Pent brukt
999
100.0000

VE (Vareenhet)

2591

Land

US

Produsent

Engelhard

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Vekt av metall (ozt)

100.0000
Tilbakemeldinger