Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $100 Face Value Bag inneholder omtrent 71.5 oz av sølv. Eksakte år vil være vilkårlige og variere fra en pose til en annen, men hver mynt vil være 90% sølv (enten pre-1965 eller spesiell utgave 90% sølv fra senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 90% rene sølvmynter er ekte sirkulasjonsvaluta som dimes, quarters, half dollars osv. som ble utmyntet ved US Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i myntproduksjonen. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innhold garantert - Hver mynt inneholder 90% rent sølv i tillegg til 10% av andre metaller brukt som herdere, som garantert av U.S. Mint. Hver $100 face-value pose inneholder 71.5 ounces av rent sølv, uansett om det består av dimes, quarters, half dollars, eller sjelden, dollars.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten for å bryte ned posen videre for deg selv, som å bryte en $100 pose ned i ti $10 poser, har du muligheten til å selge eller bruke bare det eksakte beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere.

Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

Spesifikasjoner
3107
US
U.S. Mint
Pent brukt
900
USD 100
71.5000

VE (Vareenhet)

3107

Land

US

Produsent

U.S. Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

900

Lovlig betalingsmiddel

USD 100

Vekt av metall (ozt)

71.5000
Tilbakemeldinger