Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $100 Face Value Pose inneholder omtrent 60 oz av sølv. Nøyaktige år vil være tilfeldige og variere etter bag, men hver mynt vil være 80% sølv (enten pre-1967 eller spesialversjon 80% sølv i senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 80% rene sølvmynter er ekte valuta som er i omløp som dimes, quarters, halvdollar etc som ble utmyntet av Canadian Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i mynter. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innholdsgaranti - Hver mynt inneholder 80% rent sølv, i tillegg til 20% med andre metaller brukt som herdere, som lovet av Canadian Mint. Hver $100 face-value pose inneholder 60 ounces av rent sølv, uansett om det består av dimes, quarters, eller half dollars.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten for å bryte ned posen videre for deg selv, som å bryte en $100 pose ned i ti $10 poser, har du muligheten til å selge eller bruke bare det eksakte beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere. Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

This item is taxable in Canada.

Spesifikasjoner
3694
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
800
CAD 100
60.0000

VE (Vareenhet)

3694

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

800

Lovlig betalingsmiddel

CAD 100

Vekt av metall (ozt)

60.0000
Tilbakemeldinger