Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Disse vintage Johnson Matthey Barrer er 999 Fint sølv, og veier 10 Troy ounces. Hver barre har et unikt serienummer, og disse eldre JM barrene er meget ettertraktet. Produsert med de høyeste standarder, er disse barrene noe du har blitt vant til å forvente fra en leder i markedet for edle metaller.

Disse bullion sølvbarrene er laget av Johnson Matthey, en raffinør som har vært i bransjen siden 1817. Opprinnelig etablert i 1817 av Percival Norton Johnson, en gull assayer, det var ikke før George Matthey sluttet seg til firmaet i 1851 at det ble det selskapet verden kjenner til i dag. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion-forhandlere og samlere på samme tid.

Barren du mottar kan variere litt fra barren som er avbildet.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled.

Spesifikasjoner
4307
US
Johnson Matthey
Pent brukt
999
8
90.5 x 46 x 8
10.0000

VE (Vareenhet)

4307

Land

US

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

8

Dimensjon (mm)

90.5 x 46 x 8

Vekt av metall (ozt)

10.0000
Tilbakemeldinger