Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Disse vintage Johnson Matthey Barrer er 999 Fint sølv, og veier 10 Troy ounces. Hver barre har et unikt serienummer, og disse eldre JM barrene er meget ettertraktet. Produsert med de høyeste standarder, er disse barrene noe du har blitt vant til å forvente fra en leder i markedet for edle metaller. Det er antatt at kun 250 av disse barrene noensinne ble produsert.

Disse bullion sølvbarrene er laget av Johnson Matthey, en raffinør som har vært i bransjen siden 1817. Opprinnelig etablert i 1817 av Percival Norton Johnson, en gull assayer, det var ikke før George Matthey sluttet seg til firmaet i 1851 at det ble det selskapet verden kjenner til i dag. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion forhandlere og samlere på samme tid.

This is a vintage item and as such may be in used or tarnished condition.

Spesifikasjoner
5275
Canada
Johnson Matthey
Pent brukt
999
10.00

VE (Vareenhet)

5275

Land

Canada

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Vekt av metall (ozt)

10.00
Tilbakemeldinger