Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 10 oz 2018 Royal Canadian Mint Magnificent Maple Leaves sølvmynt fra nettbutikken vår i dag og få glede av nettets laveste pris! Selv om lønnebladet lenge har vært et velkjent symbol for Canada og alt det vakre landet kan by på, er du kanskje ikke klar over hvor mange arter som faller under lønnefamilien... Det er Sugar Maple, Acer Saccharum, som er hyllet i dette flotte produktet fra Royal Canadian Mint.

Baksidemotivet, som er satt på en uvanlig stor 76.25 mm diameter mynt, er en flott skildring av to sukkerlønneblader som sitter på en gren av den dyktige artisten Celia Godkin og detaljert teksturert for ekstra dybde. Det teksturerte feltet med fine linjer, som forsterker den 3-dimensjonelle effekten i motivet og som også inneholder myntens utgivelsesår, er innkapslet i en dekorativ ramme, med lysreflekterende radielle linjer og er komplett med landet mynten er produsert i, vekte og renhet.

Myntens forside er ikke noe mindre imponerende, med et detaljert bilde av Elizabeth II, som er dramatisk satt i kontrast mot et mikro-inngravert felt. Omringende dette vakre bildet, er Elizabeth IIs offisielle tittel, i tillegg til myntens pålydende verdi.

Dette er en mynt fylt til kanten med flotte, verdi givende funksjoner, ikke minst mikro-inngraverings teknikkene som er tatt i bruk av Royal Canadian Mint, tillegger både en vibrerende glans og en avansert sikkerhetsfunksjon til denne fantastiske mynten. Gi en hyllest til skatten som Canada er med denne skatten blant skatter og skap mangfold i beholdningene dine med en 10 oz 2018 Royal Canadian Mint Magnificent Maple Leaf sølvmynt i dag!

This coin is encapsulated. Multiples of 4 will ship on a sealed cardboard sheet, multiples of 24 will ship in a monster box

Spesifikasjoner
5127
CA
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
9999
Bilde av Dronning Elizabeth II (utformet av portrettartist Susanna Blunt) og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2018"
To lønneblader omkranset av ordene "Canada 9999 Fine Silver 10 oz Argent Pur 9999"
76.25
7.36
CAD 50
2018
10.0000

VE (Vareenhet)

5127

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II (utformet av portrettartist Susanna Blunt) og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2018"

Preg

To lønneblader omkranset av ordene "Canada 9999 Fine Silver 10 oz Argent Pur 9999"

Diameter (mm)

76.25

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

7.36

Lovlig betalingsmiddel

CAD 50

År

2018

Vekt av metall (ozt)

10.0000
Tilbakemeldinger