Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $10 Face Value Bag inneholder omtrent 6 oz av sølv. Nøyaktige år vil være tilfeldige og variere etter bag, men hver mynt vil være 80% sølv (enten pre-1967 eller spesialversjon 80% sølv i senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 80% rene sølvmynter er ekte valuta som er i omløp som dimes, quarters, halvdollar etc som ble utmyntet av Canadian Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i mynter. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innholdsgaranti - Hver mynt inneholder 80% rent sølv, i tillegg til 20% med andre metaller brukt som herdere, som lovet av Canadian Mint. Each $10 face-value bag contains 6 ounces of pure silver, whether it's comprised of dimes, quarters, half dollars or silver dollars.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten til å bryte ned posen videre selv, eksempelvis å bryte ned en $10 pose ned i ti $1 poser, har du muligheten til å selge eller bruke nøyaktig det beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere. Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

This item is taxable in Canada.

Spesifikasjoner
3691
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
800
CAD 10
6.0000

VE (Vareenhet)

3691

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

800

Lovlig betalingsmiddel

CAD 10

Vekt av metall (ozt)

6.0000
Tilbakemeldinger