Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Produktdetaljer

Spesifikasjoner

Den bemerkelsesverdige Canadian Sølv Maple Leaf er en bullion sølvmynt utstedt årlig av den canadiske regjeringen. Viser det ikoniske lønneblad-symbolet, mynten har garantert en vekt på 1 troy ounce (31.1 g) av sølv. Royal Canadian Mint utsteder ofte variasjoner av standardmynten ved å tilføre designendringer som fargelegging eller privy-merker.

MYNTENS HØYDEPUNKTER

  • Sendes enkeltvis i en plastlomme
  • Består av 1 oz 9999 Fint Sølv
  • Baksiden: Viser en skildring av en veldig detaljert sukker lønneblad, ordet "CANADA" sammen med metalltype, vekt og renhet
  • Forsiden: Viser avbildningen av Hennes Majestet Dronning Elizabeth II, sammen med utgivelsesåret og den pålydende verdien for mynten

Siden 1988 har disse sølvmyntene blitt produsert av Royal Canadian Mint (RCM). Til 5 canadiske dollar, er den pålydende verdien for denne 1 oz mynten som offisielt er det høyeste betalingsmiddelet blant bullion sølvmynter. Myntens renhet er garantert til 9999 rent sølv, også blant de høyeste renhetene som har en standard på 999.

Merket "Fine Silver 1 oz Argent Pur" er et kjennemerke for alle Canadian Sølv Maple Leaf mynter.

Forsiden viser bildet av Dronning Elizabeth II. Tre forskjellige versjoner eksisterer; en ungt hode, gammelt hode og enda eldre hode. Utstedelsesåret og 5 dollar pålydende verdi er også vist.

Baksiden skildrer lønnebladet. Ved spesielle utgivelser kan et privy-merke eller en farge være synlig. The Silver Maple var den første mynten som skildret det nye bildet av Dronningen.

Disse sølvmyntene er perfekte gaver - et symbol for canadisk identitet og en av de mest gjenkjennelige bullion sølvmyntene i hele verden. Blant de mest sjeldne av alle sølvmynter i Nord Amerika vil den forbli ettertraktet i flere tiår fremover.

OM ROYAL CANADIAN MINT

Royal Canadian Mint er kjent som ett av de mest anerkjente myntverkene i verden. Ottawa avdelingen av Royal Mint åpnet i 1908 og fikk det nye navnet Royal Canadian Mint i 1931 når kontrollen ble overført til de canadiske myndighetene. Royal Canadian Mint er kjent for å produsere gull og sølv bullion mynter og barrer med høy kvalitet. Deres standard for fortreffelighet og kvalitet gjorde at de ble det første raffineriet som produserte 9999 fine gull bullion mynter i 1982, i tillegg til å være de første til å oppnå 99999 fin gullrenhet i 1999.

These coins are discounted as they may be tarnished, scratched or visibly handled. In multiples of 25 these coins will ship in an RCM tube.

2607
Pent brukt
9999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 5
1988
Maple Leaf
Dronning Elizabeth II
1.0000
37.9
3.2
Tilbakemeldinger