Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Den bemerkelsesverdige Canadian Sølv Maple Leaf er en bullion sølvmynt utstedt årlig av den canadiske regjeringen. Siden 1988 har disse sølvmyntene blitt produsert av Royal Canadian Mint (RCM).

Til 5 canadiske dollar, er den pålydende verdien for denne 1 oz mynten som offisielt er det høyeste betalingsmiddelet blant bullion sølvmynter. Myntens renhet er garantert til 9999 rent sølv, også blant de høyeste renhetene som har en standard på 999.

Viser det ikoniske lønneblad-symbolet, mynten har garantert en vekt på 1 troy ounce (31.1 g) av sølv. Royal Canadian Mint utsteder ofte variasjoner av standardmynten ved å tilføre designendringer som fargelegging eller privy-merker.

Merket "Fine Silver 1 oz Argent Pur" er et kjennemerke for alle Canadian Sølv Maple Leaf mynter.

Forsiden viser bildet av Dronning Elizabeth II. Tre forskjellige versjoner eksisterer; en ungt hode, gammelt hode og enda eldre hode. Utstedelsesåret og 5 dollar pålydende verdi er også vist.

Baksiden skildrer lønnebladet. Ved spesielle utgivelser kan et privy-merke eller en farge være synlig. The Silver Maple var den første mynten som skildret det nye bildet av Dronningen.

Disse sølvmyntene er perfekte gaver - et symbol for canadisk identitet og en av de mest gjenkjennelige bullion sølvmyntene i hele verden. Blant de mest sjeldne av alle sølvmynter i Nord Amerika vil den forbli ettertraktet i flere tiår fremover.

These coins are discounted as they may be tarnished, scratched or visibly handled. In multiples of 25 these coins will ship in an RCM tube.

Spesifikasjoner
2607
Canada
Royal Canadian Mint
Pent brukt
9999
Maple Leaf
Dronning Elizabeth II
1988
37.9
3.2
CAD 5
1.0000

VE (Vareenhet)

2607

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Fremside

Maple Leaf

Preg

Dronning Elizabeth II

Først utgitt

1988

Diameter (mm)

37.9

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.2

Lovlig betalingsmiddel

CAD 5

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger