Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Produktdetaljer

Spesifikasjoner

Canadian Maple Leaf er en av de mest berømte og gjenkjennelige bullion myntene noensinne og er en milepæl for beholdningene dine. Produsert av Royal Canadian Mint, har hver utgave et lignende, men ikke alltid identisk, design på både forsiden og baksiden. Nyere utgaver har fremhevede sikkerhetsfunksjoner slik som Royal Canadian Mints patenterte bullion DNA, inkludert et unikt privy merke med en mikroinngravering av året den ble utgitt, som kun er synlig under et mikroskop.

MYNTENS HØYDEPUNKTER

  • Sendes enkeltvis i flipplommer av plast; Flerpakninger med 10 vil sendes i et plastrør
  • Består av 1 oz 999 eller 9999 Fint Gull
  • Forsiden: Viser det moderne bildet av Dronning Elizabeth II designet av Susanna Blunt sammen med utgivelsesåret og den pålydende verdien satt mot mikroinngraverte radielle linjer
  • Baksiden: Viser et uthevet, livlig sukkerlønneblad, Canadas nasjonale emblem sammen med metallvekt og renhet satt mot mikroinngraverte radielle linjer
  • Denne mynten ble først utgitt i 1979 når gullinnholdet ble målt til 999 frem til 1983 når det ble økt til 9999
  • Gullet brukt er utvunnet eksklusivt fra canadiske miner

Illustrert på baksiden er et uthevet, livlig lønneblad, Canadas nasjonale emblem og den ideelle metaforen for det storslåtte nord. Lønnebladet er vakkert, spenstig, finnes overalt i Canada, og har mange forskjellige arter. Skildringen demonstrerer Royal Canadian Mints usammenlignbare kvalitet, siden de har et utrolig oppmerksomhet på detaljene, fra bladenes teksturering til den unike fasongen, til årene. Myntens felt er prydet med lysreflekterende, mikro-radielle linjer, med privy merket, metalltype, vekt og renhet er alt inkludert.

Et gjenkjennelig varemerke, design, og sikkerhetsdetaljer, sørger for at denne investeringen vil gi et svært likvid marked hvis du klarer å gi avkall på den! Kjøp din 1 oz Vilkårlig År Canadian Maple Leaf Gullmynt fra nettbutikken vår og få den laveste prisen tilgjengelig!

ABOUT THE ROYAL CANADIAN MINT

Royal Canadian Mint er kjent som ett av de mest anerkjente myntverkene i verden. Ottawa avdelingen av Royal Mint åpnet i 1908 og fikk det nye navnet Royal Canadian Mint i 1931 når kontrollen ble overført til de canadiske myndighetene. Royal Canadian Mint er kjent for å produsere gull og sølv bullion mynter og barrer med høy kvalitet. Deres standard for fortreffelighet og kvalitet gjorde at de ble det første raffineriet som produserte 9999 fine gull bullion mynter i 1982, i tillegg til å være de første til å oppnå 99999 fin gullrenhet i 1999.

These coins are discounted as they may be tarnished, scratched or visibly handled. Weight and purity are guaranteed but year and condition are subject to availability.

2544
Pent brukt
999
Canada
Royal Canadian Mint
CAD 50
1979
Maple Leaf
Dronning Elizabeth II
1.00
30
2.7
30 x 30 x 2.7
Tilbakemeldinger