Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Produktdetaljer

Spesifikasjoner

1 oz Sunshine Mint Sølv Rounds er en utmerket måte å investere i rent sølv på fordi premiumen deres over sølv spotpris er ofte mindre sammenlignet med lovlig betalingsmiddel mynter. Disse attraktive sølv rounds produsert av Sunshine Minting er en utmerket investeringsmulighet.

ROUND HØYDEPUNKTER

  • Sendes enkeltvis i en beskyttende plastlomme
  • Består av 1 oz 999 Fint Sølv
  • Baksiden: Viser inngraveringen av en flyvende ørn foran en skinnende sol sammen med myntverkets navn
  • Forsiden: Viser en sentral sirkel som er myntverkets merke og en sikkerhetsfunksjon, radielle linjer som representerer solskinn sammen med metalltype, vekt og renhet

Baksiden av rounden viser solen med stråler av lys rundt den, vekt og renhet. Midten av sirkelen som representerer solen er SMI "Myntverk Merket SI" sikkerhetsfunksjon som vil bli innarbeidet i baksiden på ethvert nytt SMI merket bullion produkt. Selv om det ikke kan ses med det blotte øye, når du ser gjennom en unik dekoderlinse, blir sikkerhetsfunksjonen synlig.

Forsiden viser Sunshine Minting-logoen med firmanavnet.

OM SUNSHINE MINTING

Symboliserer renhet og produksjonskvalitet, Sunshine Minting Inc. er et av verdens ledende firmaer innen edelt metall industrien, med rekord for å sette standarden for produksjonsprosesser. Integriteten og ryktet deres har gjort at de har blitt den fremste leverandøren til United States Mint, finansielle institusjoner, offentlige myntverk rundt om i verden, industriledere, og mange private selskap. Med base i Coeur D'Alene, Idaho, en av regionene i verden som produserer mest sølv, i tillegg til et veldig viktig knutepunkt for den generelle historien til edelt metallhåndverk. Sunshine Minting Inc. imponerer ved å kombinere kunst, teknologi, vitenskap, godt håndverk og stor erfaring.

In multiples of 20 these rounds will be shipped in a plastic tube.

2735
Brilliant Usirkulert
999
USA
Sunshine Minting
En Troy Ounce - Fint sølv - 999 - Myntverkmerke SI
Sunshine Minting - American Bald Eagle flyvende
1
38.05
3
Tilbakemeldinger