Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Å stable velstanden din i ounces har aldri vært enklere enn når du kjøper våre 1 oz Monarch Building Blocks fra nettbutikken vår.

Gjenopplev barndommen din og få den beste prisen på nett når du kjøper fra nettbutikken vår i dag.

Disse individuelle troy ounce sølvbarrene er en praktisk måte å holde investeringen din stablet opp og jobber for deg med stil.

Disse .999 sølvbarrene har blitt håndstøpt ved Monarch Precious Metals raffineri i Oregon. Unikt utformet for å ligne på byggeklosser, barrene har spesielt plasserte rader på enten utstående eller fordypninger, som gjør det raskt og enkelt å stable et tårn med solid grunnmur.

Toppen av hver byggekloss er enkelt stemplet med ordene, 'I Troy Ounce .999 Fine Silver.' The underside of each 0.5 x 1.125” block is stamped with repeating Monarch crown logos, decoratively placed inside each indentation.

Utvid beholdningene dine på den smarte måten, samtidig som du appellerer til byggningsarbeideren i deg....det er på tide å bygge de palassene av sølv med 1 oz Monarch Building Block sølvbarre.

Spesifikasjoner
5141
US
Monarch Precious Metals
Brilliant usirkulert
999
1.0000

VE (Vareenhet)

5141

Land

US

Produsent

Monarch Precious Metals

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger