Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Disse sjeldne gull bullion barrer er laget av Johnson Matthey, et raffineri som har vært i drift siden 1817. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion-forhandlere og samlere på samme tid.

Disse barrene ble spesielt produsert for TD Bank for å selge til investorer. Dette er en meget ettertraktet barre på grunn av det spesielle designet. Disse Johnson Matthey Barrene er 9999 Fint Gull og veier 1 troy ounce. Hver barre har et unikt serienummer. Barren du mottar kan se annerledes ut enn barren som er avbildet, men er garantert å være en 1 oz Johnson Matthey gullbarre med TD Bank Logoen på baksiden av barren.

This is a vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled. The design of the bar you receive may vary slightly, but will be a 1 oz Johnson Matthey TD Bank gold bar.

Spesifikasjoner
5045
US
Johnson Matthey
Pent brukt
9999
US
1.85
1.0000

VE (Vareenhet)

5045

Land

US

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Opprinnelse

US

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

1.85

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger