Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Disse bullion barrene er produsert av Johnson Matthey, et raffineri som har vært i drift siden 1817. Opprinnelig etablert i 1817 av Percival Norton Johnson, en gull assayer, det var ikke før George Matthey sluttet seg til firmaet i 1851 at det ble det selskapet verden kjenner til i dag. De spilte en gang en stor rolle i verdens bullion-markeder og senere utviklet de seg til å inkludere mange forskjellige aspekter innen metall-raffinering og utmynting. Anerkjent over hele verden for kvaliteten deres produkter har og omdømmet har blitt bevart i nesten 200 år, Johnson Matthey er en favoritt blant bullion-forhandlere og samlere på samme tid.

Barren du mottar kan se annerledes ut enn barren som er avbildet, men er garantert å være en blank back 1 oz Johnson Matthey gullbarre. Disse Johnson Matthey Barrene er 999+ Fint Gull og veier 1 troy ounce. Hver barre har et unikt serienummer.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled

Spesifikasjoner
5046
US
Johnson Matthey
Pent brukt
9999
1.8
1.0000

VE (Vareenhet)

5046

Land

US

Produsent

Johnson Matthey

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

1.8

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger