Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer

Produktdetaljer

Spesifikasjoner

Denne 1 oz 2022 American Eagle Sølvmynten er tilgjengelig for salg!

American Sølv Eagle ble introdusert 24. november, 1986. Etter 35 år, har den ikoniske American Eagle Sølvmynten fått et oppdatert baksidedesign av anerkjente Emily Damstra.

MYNTENS HØYDEPUNKTER

  • Enkeltvis sendes myntene i en flipplomme av plast, 20 mynter sendes i et rør, og 500 mynter sendes i en boks
  • Bestående av 1 oz 999 Fint Sølv
  • American Eagle er en av de mest ikoniske og mest kjøpte bullion myntene og kan glede seg over et svært likvid marked
  • Forsiden: Viser Walking Liberty med en stigende sol og inskripsjonen "LIBERTY", "In God We Trust" sammen med utgivelsesåret
  • Baksiden: Viser American bald eagle, utstrakte vinger, med en kvist i klørne sammen med utgivelseslandet, pålydende verdi, metallvekt, og inskripsjonen "E PLURIBUS UNUM"
  • Mynten markerer den 37. utgaven av American Sølv Eagle med et flott nytt design på baksiden introdusert i 2021

OM UNITED STATES MINT

Etablert i 1792 som det første nasjonale myntverket i USA, United States Mint er et byrå i finansdepartementet ansvarlige for myntproduksjon som lovlig betalingsmiddel. United States Mint har som oppdrag å tjene amerikanerne som den eneste produsenten og distributøren av sirkulasjonsmynter. U.S. mint produserer også minnesmynter for samlere, sølv og gull bullion mynter for investorer (slik som populære Eagle og Buffalo serien), i tillegg til Congressional Medals.

7965
2022
Brilliant Usirkulert
999
USA
U.S. Mint
USD 1
1.00
40.6
2.98
Tilbakemeldinger