Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Du vil få den laveste prisen på nett når du bestiller din 1 oz 2020 Canadian Maple Leaf sølvmynt fra nettbutikken vår! Med en debut i 1979, Royal Canadians omtalte, Maple Leaf mynt har kunnet nyte usammenlignbar suksess.

Baksidedesignet er et motiv som er synonymt med det vakre landet det kommer fra, Canadian Maple leaf, skildret i full detalj, hver vene og nyans er nydelig tegnet. Maple Leaf designet er satt mot et felt av lysreflekterende, mikroinngraverte, radielle linjer, og står sammen med myntverkmerket, den canadiske legenden, og detaljer om metallrenhet, vekt og innhold.

Forsiden viser et vakkert, stilisert motiv av Elizabeth II i profil, satt mot et felt av de samme, lysreflekterende radielle linjene vi så på baksiden. Også på forsiden, Elizabeth IIs navn, sammen med myntens pålydende verdi og utgivelsesår.

RCM leverer nå sine Canadian Sølv Maples med en usynlig, patentert 'Mintshield' teknologi, som etter mange år med forskning og utvikling, kan vise til å redusere forekomst av 'milk spots', som investorer bør være alt for godt kjent med, frem til nå, var uungåelige. Ta med deg en del av Canadas historie hjem for å skape mangfold i beholdningene dine med en 1 oz 2020 Canadian Maple Leaf sølvmynt.

Individual coins are protected by a plastic sleeve. In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube. In multiples of 500 these coins will be shipped in a monster box.

Spesifikasjoner
5958
Canada
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
9999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 5 Dollars 2020"
Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Silver 1 oz Argent Pur 9999"
1988
37.9
3.2
CAD 5
2020
Susanna Blunt (forside)
1.00

VE (Vareenhet)

5958

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 5 Dollars 2020"

Preg

Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Silver 1 oz Argent Pur 9999"

Først utgitt

1988

Diameter (mm)

37.9

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.2

Lovlig betalingsmiddel

CAD 5

År

2020

Designer

Susanna Blunt (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.00
Tilbakemeldinger