Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Som en av de mest populære og velrespekterte myntverkene i verden, er Royal Canadian Mint kjent for noen av de reneste, mest innovative, og peneste bullion myntene i verden. Det viktigste produktet for denne suksessen er Canadian Maple Leaf Mynten. Første debut var i 1979, som en ren gullmynt, har den blitt en av de mest ettertraktede og er svært populær å legge til i enhver portefølje. I 1988, bestemte Canadian Mint seg å fortsette suksessen på en Resultatet er en vakker 1 oz mynt som har holdt seg tro til sin arv med et flott design som har blitt forbedret med en mer detaljert og innovativ produksjonsprosess. Med bransjeledende produksjonsferdigheter, slik som lysreflekterende radielle linjer, mikroinngraverte privy merker, unik bullion DNA teknologi, vil autentisiteten til investeringen din aldri bli satt spørsmål til.

Sentrert i midten på forsiden er det et vakkert canadisk lønneblad, med flotte detaljer. Hver vene og søm er fremhevet og gjørt enda vakrere på 9995 rent platina. Motivet er lagt over et vakkert felt som inneholder radielle linjer, med utgivelseslandet som legenden. Vekten, renheten og metalltypen er sett i tillegg til privy-merkene som har både de to siste sifrene fra utgivelseslandet og myntens unike bullion DNA.

Baksiden har det moderne moderne bildet av hennes Majestet, Dronning Elizabeth II, design av Susanna Blunt, nok en gang lagt over et felt med radielle linjer. Tittelen hennes står som legenden, med myntens $50 pålydende verdi, og utgivelsesåret er under.

Som et alternativ til Gull og Sølv, er Platina en utmerket måte å skape mangfold i beholdningene dine. Med kjøpet av et produkt fra Royal Canadian Mint, får du en garanti for kvalitet, autentisitet, og likviditet. Forsterk beholdningene dine ved å kjøpe en 1 oz 2020 Canadian Maple Leaf Platinamynt akkurat nå!

In multiples of 1 this will ship in individual capsules. In multiples of 10 this will ship in a mint-direct tube.

Spesifikasjoner
6430
Canada
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
9995
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2020"
Et lønneblad og ordene "Canada Fine Platina Pur 9995"
30
2.9
CAD 50
2020
1.00

VE (Vareenhet)

6430

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9995

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2020"

Preg

Et lønneblad og ordene "Canada Fine Platina Pur 9995"

Diameter (mm)

30

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.9

Lovlig betalingsmiddel

CAD 50

År

2020

Vekt av metall (ozt)

1.00
Tilbakemeldinger