Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bygg opp velstanden din i Ounces ved å kjøpe en 1 oz 2020 Royal Canadian Mint Maple Leaf Gullmynt, fra nettbutikken vår!

I 1979 fikk Royal Canadian Mint i oppgave å produsere en mynt som skulle fange opp skjønnheten til Canada og det rike mangfoldet alt i ett. Resultatet var 1 oz Canadian Maple Leaf. Siden starten, har den ettertraktede gull bullion serien klart å selge mer enn 25 millioner troy ounces. Levetiden og populariteten til denne mynten er et bevis på kvaliteten og ferdighetene som er assosiert med dens produksjon. Canadian Maple Leaf Gullmynter er viktige å legge til i enhver portefølje, grunnet deres fantastiske glans, som er takket være 9999 renheten, som de kan skryte av. Med avanserte sikkerhetsfunksjoner som radielle linjer, et mikroinngravert lønneblad, og Anti-kopiering Bullion DNA brukt eksklusivt av Royal Mint, vil det aldri bli satt spørsmål angående autentisiteten av investeringen din.

Illustrert på baksiden er det kvintessensielle symbolet for Canada, et fantastisk lønneblad med et utrolig godt øye for detaljer. Motivet er lagt over et felt med skimrende, lysreflekterende, mikroinngraverte radielle linjer og har selskap av myntverkmerket, "Canada" legenden og detaljer om metallrenhet, vekt og innhold.

På forsiden er det moderne Motivet av hennes Majestet, Dronning Elizabeth II, helt lik seg selv. Et felt med radielle linjer er igjen brukt for å fremheve motivet, mens Dronningens tittel, den pålydende verdien, og utgivelsesåret er også inkludert.

Canadian Maple leaf Gullmynten er et mesterverk og det perfekte kjøpet for både investorer og bullion samlere. Gi en hyllest til den vakre nasjonen og berik porteføljen din ved å legge til en 1 oz 2020 Canadian Maple Leaf Gullmynt i dag!

I flerpakninger på 10 vil disse myntene bli fraktet i et plastrør.

Spesifikasjoner
5959
Canada
Royal Canadian Mint
Brilliant usirkulert
9999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2020"
Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Gold 1 oz Or Pur 9999"
1979
30.1
2.9
CAD 50
2020
Susanna Blunt (forside)
1.00

VE (Vareenhet)

5959

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II 50 Dollars 2020"

Preg

Maple Leaf og ordene "Canada 9999 Fine Gold 1 oz Or Pur 9999"

Først utgitt

1979

Diameter (mm)

30.1

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.9

Lovlig betalingsmiddel

CAD 50

År

2020

Designer

Susanna Blunt (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.00
Tilbakemeldinger