Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Ukraine Michael the Archangel gullmynt i dag, for å få internettets laveste pris, fra vår nettbutikk. Erkeengelen Michael er en symbolsk figur som har hatt innflytelse i flere religioner og trossystemer.

Forsiden av denne glitrende mynten viser et majestetisk bilde av Erkeengelen Mikael som står på en sky, omringet av en stilisert glorie av lys, han venter på instruksjoner med sverdet i hånden. Michael er skildret i fullt kampantrekk, med vingene spredd, et ansikt som er passende for hans stilling som skytshelgen for krigere...han er innkapslet av ordene, 'for us and the souls of righteous men, the Archangel, Michael's strengt.'

Myntens bakside viser det ukrainske riksvåpenet og under skjoldet er det innskrevet utgivelsesår, med emblemet til Ukrainian Bank under det igjen. Alle inskripsjoner er gitt med ukrainske karakterer, med bankens navn på hver side av skjoldet.

Michael er skytshelgenen for Ukraina, som er grunnen til at denne serien, som så starten i 2011 og er den offisielle serien for den ukrainske nasjonene, og viser Erkeengelen Mikael. Gi en hyllest til Ukraina med symbolet som trascenderer valuta barrierer, forsterk beholdningene dine med en 1 oz 2018 Ukraine Michael the Archangel gullmynt i dag.

Spesifikasjoner
5190
UA
Brilliant usirkulert
9999
Michael Erkeengelen i rustning med et sverd i hånden.
Ukrainsk Riksvåpen, i tillegg til myntens vekt og år.
38.6
3.0
20
2018
1.0000

VE (Vareenhet)

5190

Land

UA

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Michael Erkeengelen i rustning med et sverd i hånden.

Preg

Ukrainsk Riksvåpen, i tillegg til myntens vekt og år.

Diameter (mm)

38.6

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.0

Lovlig betalingsmiddel

20

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger