Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Kjøp din 1 oz 2018 Great Britain Two Dragons sølvmynt fra butikken vår i dag for å få den laveste prisen på internett. Mynten er en hyllest til det som nå er en velkent bullion business mellom Royal Mint og Asia og har med de mytiske vesnene som lenge har vært et symbol for makt for både Wales og de asiatiske nasjonene.

Myntens bakside fanger opp en dynamisk dans mellom to flammende drager, en portrettert i en velkjent asiatisk stil og den andre, desidert walisisk. Denne spektakulære visjonen får selskap av myntens tittel, 'Two Dragons,' året for utgivelse, vekt og renhet.

Forsidemotivet er et flott bilde av Elizabeth II, hver detalj på hennes juvelbelagte krone er fanget opp i grundige detaljer. Sammen med dette portrettet på et felt av fint guilloche teksturering, er myntens pålydende verdi og Elizabeth IIs formelle tittel.

Interessant er det at Royal Mint startet sin omdømmebygging for mer enn tusen år siden, i 886 e.kr., på en tid da mange trodde at drager var mer enn bare en myte! Del rikdommen til en institusjon som har hat suksess siden drager fløy over himmelen og utvid portfolioen din med en 1 oz 2018 Great Britain Two Dragons sølvmynt i dag.

Coin comes in a clear plastic capsule. Multiples of 20 will ship in a sealed plastic roll. Multiples of 100 will ship in a mint cardboard box.

Spesifikasjoner
5137
GB
Royal Mint
Brilliant usirkulert
999
GB
GBP 2
2018
1.0000
50000

VE (Vareenhet)

5137

Land

GB

Produsent

Royal Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Opprinnelse

GB

Lovlig betalingsmiddel

GBP 2

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

50000
Tilbakemeldinger