Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Star Wars Darth Vader Lightsaber sølvmynt fra nettbutikken vår for å nyte nettets laveste pris. Denne mynten er den tredje utgivelsen fra New Zealand Mints anerkjente Star Wars serie og viser ingen ringere enn selveste Dark Lord!

Baksidemotivet er en offisielt godkjent skildring av Darth Vader med lys saberen sin på et felt med Imperial Logo design; matt og blankt er brukt som lys og skygge til en fantastisk effekt. Også på myntens bakside er kvalitetsstempelet, Lucas Film stempelet og detaljer om metallinnhold, vekt og renhet.

Forsidemotivet er ingen ringere enn Elizabeth II, vist i profil, med hennes flott Fringe Tiara. Dette detaljerte bildet får selskap på forsiden av navnet, Niue, utgivelsesåret, den unike pålydende verdien og Elizabeth IIs navn.

Kraften er sterk med denne enkle men flotte mynten og med tanke på at Star Wars merchandise fortjeneste var på $32 Billioner i 2016 alene, kan du være sikker på at denne mynten har samleverdi. Hvis du hadde en anelse om makten på den mørke siden, ville du ha beriket beholdningene dine med denne 1 oz 2018 Star Wars Darth Vader Lightsaber sølvmynten allerede!

Multiples of 25 ship in a tube, orders of 250 ship in a monster box

Spesifikasjoner
5285
NU
New Zealand Mint
Brilliant usirkulert
999
Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"
Darth Vader med den legendariske lys saberen i hånda.
40.5
2.7
NUD 2
2018
1.0000
250000

VE (Vareenhet)

5285

Land

NU

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"

Preg

Darth Vader med den legendariske lys saberen i hånda.

Diameter (mm)

40.5

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.7

Lovlig betalingsmiddel

NUD 2

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

250000
Tilbakemeldinger