Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Når du kjøper din 1 oz 2018 Star Wars Darth Vader Lightsaber gullmynt fra nettbutikken vår, vil du få en uslåelig pris. Det er på tide å omfavne makten på den mørke siden, med denne tredje utgaven i New Zealand Mints mest episke Star Wars samling.

Makten er sterk med denne myntens bakside, siden den huser et offisielt godkjent portrett av selveste Dark Lord, lys saberen er klar for å bringe alvorlig skade og uutholdelig smerte. The Sith 'Lord', med sin kjente hjelm, er vist mot en Imperial Logo i bakgrunnen, som tar opp hele feltet, med kontrast som kommer til live med intelligent bruk av matt og blanke overflater; bildet får selskap av Lucas Films stemplet, et stempel for kvalitet og copyright, i tillegg til detaljer om vekten, renheten og metallinnholdet.

Myntens forside viser det ganske urelaterte og ungdommelige profilbildet av Elizabeth II, prydet med hennes fantastiske Fringe Tiara, med hvert hårstrå realisert i friske detaljer. Også på forsiden, navnet, 'Niue', Elizabeth IIs navn, myntens unike pålydende verdi og, sist men ikke minst, utgivelsesår.

Star Wars er en institusjon som overgår begrensningene til en enkel film fordi, for millioner av entusiaster, er franchisen en del av livet, og derfor er det naturlig at denne mynten alltid vil ha en plass i hjertene til både fans, entusiaster og samlere. Fullfør den (mørke) sirkelen og forsterk beholdningene dine med 1 oz 2018 Star Wars Darth Vader Lightsaber gullmynten i dag.

Spesifikasjoner
5286
NU
New Zealand Mint
Brilliant usirkulert
999
Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"
Darth Vader med den legendariske lys saberen i hånda.
2018
1.0000
25000

VE (Vareenhet)

5286

Land

NU

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"

Preg

Darth Vader med den legendariske lys saberen i hånda.

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

25000
Tilbakemeldinger