Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Kjøp din 1 oz 2018 South Korean Tiger sølv round fra nettbutikken vår så vil vi sørge for at du får den laveste prisen på nett! Først sett i 2016, denne 2018 utgivelsen markerer Korean Mint eller KOMSCOs første utgivelse i sølv av den vakre South Korean Tiger round.

Forsidens motiv er et detaljert og friskt bilde av den koranske tigeren, hjemme i sitt bambus habitat, man kan nesten føle den dype resonansen i brølet hans i det han skuer rundt i omgivelsene sine etter sitt neste intetanende måltid. Dette flotte motivet deler kun plassen med myntens tittel, vekt og utgivelsesåret.

Baksidemotivet er vakkert utformet mosaikk av tegn fra det koreanske alfabetet, formet som det koreanske kartet, med de større bokstavene i mosaikk er perfekt plassert for å stave landets navn; de to sirklene over dette mosaikk motivet har en anti-forfalsknings funksjon og symbolet fra landets flagg. En ramme omringer dette motivet, med dekorative tigerstriper, i tillegg til den koreanske legenden og renheten.

Selv om en tiger ikke har vært observert i det ville i Sør-Korea siden 1922, har nasjonen lenge blitt hyllet som en av Asias 'Fire Tigere,' sammen med Japan, Kina og Taiwan. Bli med å feire makten og myten til majestetiske Sør-Korea og skap mangfold i portfolioen din med en 1 oz 2018 South Korean Tiger sølv round i dag!

Spesifikasjoner
5126
Sør-Korea
Brilliant usirkulert
999
en tiger som streifer rundt i sitt naturlige habitat.
En kunstnerisk gjengivelse av et kart over Korea som bruker bokstaver fra det koranske alfabetet.
2018
1.00
30000

VE (Vareenhet)

5126

Land

Sør-Korea

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

en tiger som streifer rundt i sitt naturlige habitat.

Preg

En kunstnerisk gjengivelse av et kart over Korea som bruker bokstaver fra det koranske alfabetet.

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.00

Mynting

30000
Tilbakemeldinger